Символічна фраза Зеленського про Путіна довела пропагандистку РФ до істерики

Символічна фраза Зеленського про Путіна довела пропагандистку РФ до істерики
За даними DeepState вже відомо про щонайменше 44 підконтрольних ЗСУ населених пункти Росії
колаж: Главком

Пропагандистці не сподобалися паралелі між сьогоденням і 2000 роком, коли затонув підводний човен РФ «Курськ»

Відома російська пропагандистка Юлія Вітязєва почала погрожувати українському президенту Володимиру Зеленському після його слів щодо «фіналу Путіна». Свою заяву Вітязєва опублікувала в Telegram-каналі.

«Тварина. Вбийте його», – написала пропагандистка. Таку реакцію у неї викликало звернення Зеленського 12 серпня. Тоді очільник України нагадав, як 24 роки тому сталася катастрофа підводного човна «Курськ» – символічний початок правління кремлівського диктатора Володимира Путіна.

«Ми бачимо, як Росія за часів Путіна насправді рухається: 24 роки тому була катастрофа «Курськ» – символічний початок його правління; а зараз видно, що є фіналом для нього. І теж Курськ. Катастрофа його війни», – сказав Зеленський. 

Вітязєвій не сподобалися паралелі між сьогоденням і 2000 роком, коли затонув атомний підводний човен РФ «Курськ». Пропагандистка лише пригадала, як під час Другої світової війни німці програли Курську битву: «Але спершу, розкажіть про німців та Курську битву».

До слова, очільник комітету німецького парламенту з питань оборони Маркус Фабер нещодавно побажав Україні удачі під Курськом: «Ми можемо лише побажати українським захисникам успіхів, зокрема під Курськом. Що успішнішими вони будуть, то швидше Кремль зрозуміє, що в Україні йому нічого не світить».

Також операція ЗСУ у Курській області неабияк змінила вираз обличчя російського диктатора Володимира Путіна у його відеозверненнях. Не дивлячись на те, що Путін не відвідував прикордонні території РФ, не записував окремих звернень щодо Курщини у перші дні українського наступу, а лише на декілька хвилин згадував про це на відеонарадах – різницю між 2022 і 2024 роком важко не помітити.

Нагадаємо, українські захисники продовжують операцію у Курській області. Під їхнім контролем близько тисячі квадратних кілометрів. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: