Данілов пояснив, чому міністр Британії звинуватив Україну в невдячності

Данілов пояснив, чому міністр Британії звинуватив Україну в невдячності
Олексій Данілов
фото: lb.ua

Секретар РНБО вважає, що британський міністр насправді має іншу думку, аніж та, яку він озвучив

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес сказав, що Україна нібито недостатньо дякує за надану їй військову допомогу, через емоції. Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов у коментарі The Guardian.

На його переконання, заяву Воллеса можна пояснити емоціями. Данілов вважає, що британський міністр насправді має іншу думку, аніж та, яку він озвучив.

«Я б не звертав надто багато уваги на те, що він сказав… Кожен може сказати щось під впливом емоцій, а потім пошкодувати через це... Я точно знаю, що це не його справжня позиція», – запевнив секретар РНБО. 

Нагадаємо, 11 липня Зеленський розкритикував кулуарні обговорення членів НАТО через їхню позицію щодо України: «Безпрецедентно й абсурдно – коли немає жодних часових рамок і для запрошення, і для членства України; і коли натомість додається якесь дивне формулювання про «умови» навіть для запрошення України…».

Згодом міністр оборони Великої Британії Бен Воллес різко відреагував на критику Зеленського щодо НАТО. Він заявив, що країни Заходу не є онлайн-магазином Amazon і не можуть передати Україні всю необхідну зброю зі своїх запасів. Воллес сказав, що Києву треба більше дякувати союзникам за підтримку. Зеленський відповів йому: «Нехай він напише мені, як треба дякувати, і я так і подякую».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: