Кремль підтвердив зустріч Путіна і Пригожина після заколоту

Кремль підтвердив зустріч Путіна і Пригожина після заколоту
Зустріч Путіна і Пригожина тривала близько 3 год.
фото з відкритих джерел

Путін зустрічався з Пригожиним у Кремлі через 5 днів після заколоту, 29 червня

Російський диктатор Володимир Путін дійсно зустрічався з ватжком ПВК «Вагнер» Євнегом Пригожином після його заколоту. Про це повідомив Дмитро Пєсков, пишуть росЗМІ.

Як зазначається, Путін зустрічався з Пригожиним у Кремлі через 5 днів після заколоту, 29 червня. Пєсков уточнив, що зустріч тривала близько 3 год., у ній також брали участь командири загонів ПВК, всього було 35 осіб.

За його словами, президент дав свою оцінку того, що сталося, і запропонував представникам ПВК варіанти працевлаштування.

За даними пропагандистських ЗМІ, командири «Вагнера» на зустрічі з Путіним у Кремлі запевнили, що є його переконаними прихильниками і готові далі нищити Україну.

Нагадаємо, ЗМІ із посиланням на західну розвідку повідомили, що ватажок приватної військової компанії «Вагнер», Євген Пригожин, імовірно перебуває в Москві і 1 липня провів зустріч із російським диктатором Володимиром Путіним. 

Як повідомлялося, ввечері 23 червня власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин публічно заявив, що російські війська вдарили ракетами по тилових таборах його найманців, і пообіцяв «відповідь». Міноборони Росії заперечило його слова.

Читайте також: Росія – failed state. Що робили Путін, Держдума і пропагандисти під час заколоту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: