Олексій Голобуцький Заступник директора «Агентство моделювання ситуацій»

«Хороші росіяни» концентрують весь негатив на Путіні. Що з цим не так

Путін має підтримку більшості росіян
фото з відкритих джерел

Напад на Україну – власний вибір росіян, що послідовно підтримували і підтримують Путіна та війну

«Хорошиє русскіє» продовжують спроби розмити власну відповідальність і сконцентрувати весь негатив виключно на Путіні.

Цим разом тупу маніпуляцію видала Латиніна: мовляв, якщо на російський бізнес поширюється відповідальність за війну, то треба цю ж відповідальність поширити і на українських бізнесменів, що вели справу з Росією, і на європейських політиків. Тобто, спробувала розмити провину взагалі на всіх, хто тільки поряд стояв чи був в курсі.

От тільки це абсурд: покладати провину на вбивство на того, хто продав вбивці ніж, хто його нагодував перед вбивством, хто його підвіз... Злочин вбивці – це його власний вибір. Напад на Україну – власний вибір росіян, що послідовно підтримували і підтримують Путіна та війну. Бізнес, що продавав їм всі ці роки котрий коньяк чи смартфони, в жоден спосіб не спонукав до війни і не схвалював криваві ініціативи Путіна. Це все робили самі росіяни.

Так що дарма «хорошиє русскіє» пробують розмазати власне гівно тонким шаром по цілій Європі в сподіванні, що тоді сморід буде спільним. Але це непогане нагадування нам всім: якщо не хочемо знов вляпатись і втопитись в російському гівні, треба чимшвидше ліквідувати будь-які зв'язки з Росією і росіянами.

Читайте також: 
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: