Сергій Таран Політолог

У могутність Путіна вже не вірять. Одкровення Пригожина

«Машина російської пропаганди вкрилася іржею»
фото з відкритих джерел

Розкол еліт в РФ набуває дуже конкретних обрисів

Одкровення Пригожина, ватажка вагнерівців, де він порівняв українців з мужніми римлянами та греками, які переживають розквіт, назвав українську армію одну з найсильніших у світі та визнав тотальний провал усіх цілей так званої «спецоперації» навряд чи були погоджені з кремлем. Надто невигідні тези для кремлівської пропаганди він озвучує.

Якби подібні висловлювання дозволили собі звичайні росіяни, вони в кращому разі отримали б кримінальну справу за «дискредитацію російської армії» – як це отримують громадяни РФ, які наважуються на критику Путіна виїхавши за територію Росії. 

Тому розкол еліт, який всі так довго чекали набуває дуже конкретних обрисів. 

І справа навіть не в самому Пригожині, за яким взагалі-то в'язниця плаче, а в тому, що, очевидно, що так думає не тільки він. І так думають не тільки їхні «опозиціонери». Посіпаки кремлівського режиму вже не вірять в могутність Путіна. Машина російської пропаганди вкрилася іржею. І далі для путінського режиму буде тільки гірше.

Читайте також:

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: