На Чернігівщині невідомі повісили на мосту двох собак

На Чернігівщині невідомі повісили на мосту двох собак
На місці інциденту працює слідчо-оперативна група поліції
фото з відкритих джерел

Поліціянти встановлюють обставини події

На одному з мостів у Ніжинському районі Чернігівської області знайшли двох повішених собак. Про це повідомила поліція Чернігівщини.

Правоохоронці виявили порушення під час моніторингу соцмереж. Нині на місці інциденту працює слідчо-оперативна група поліції.

Співробітники одного з відділень поліції міста Борзна проводять низку слідчих дій, щоб встановити причетних до повішення тварин.

На Чернігівщині невідомі повісили на мосту двох собак  фото 1

Поліціянти встановлюють обставини події, опитують місцевих мешканців та можливих свідків інциденту. Правоохоронці також закликали громадян зателефонувати за номером 102, якщо ті володіють будь-якою інформацією про обставини інциденту.

Відомості вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий розслідує провадження за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, яготинські правоохоронці розпочали розслідування шокуючого випадку жорстокого поводження з твариною. Місцева 65-річна мешканка підозрюється у тому, що скинула собаку з залізничного мосту. 

Читайте також: Суд призначив штраф за побиття кота віником

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: