Софія Ротару догоджала публіці на російській «Пісні року» (відео)

Софія Ротару догоджала публіці на російській «Пісні року» (відео)
Софія Ротару потішила російську публіку
фото: kp.ru

Співачка зірвала овації та зібрала просто море букетів

Народна артистка України та СРСР Софія Ротару виступила на «Пісні року» у Москві. Фестиваль відзначає 50-річний ювілей, тож 4 грудня відбувся шестигодинний концерт, котрий покажуть телеглядачам у перші дні нового року. Виступ співачки на сцені країни-агресора анонсували заздалегідь. Попри те, що в Україні виконавицю неодноразово критикували за концерти у Росії, це її не спинило.

Софія Ротару виконала кілька пісень, у тому числі і легендарний «Білий танець». Співачка зірвала овації та зібрала просто море букетів у ворожій для України державі.

«Дякую, люблю вас!», – зізнавалася зірка у теплих почуттях російському залу.

Ведучий попросив Софію Ротару залишитися на сцені.

«Ви стали символом епохи та вже багато років є головною співачкою країни. Ви – справжній майстер!», – звернувся він до виконавиці.

Опісля російський композитор та продюсер Ігор Крутий вручив Ротару приз у номінації «Майстер».

«У кожній заспіваній нею ноті була величезна радість, любов до вас, любов до своїх шанувальників. І досі вона вам всім вірна», – сказав Крутий.

Тим часом, російська преса пише, що у якийсь момент виступ зірки пішов не за планом. У «перезмінці» між номерами Ротару, збираючи квіти, раптом помітила на сцені поряд із музикантами та танцюристами технічного працівника. Молоду людину там явно не чекали – одразу кілька камер, спрямованих на сцену, записували телеверсію шоу. Софію Ротару цей конфуз буквально вивів із себе.

«Куди вийшов? Куди?», – різко окрикнула хлопця зірка, повернувшись спиною до зали, щоб глядачі не помітили емоцій, що вирували на її обличчі. Вже за мить працівник стрімко зник зі сцени.

Раніше відомий український продюсер та ведучий Ігор Кондратюк розкритикував анонсовану появу співачки Софії Ротару на святковому концерті до Дня Незалежності у національному спортивному комплексі «Олімпійський».

Він зазначив, що Ротару нещодавно виступала на російському фестивалі «Нова хвиля» у Сочі.

Кондратюк зауважив, українські зірки гастролюють в Росії через відсутність в Україні закону про колаборантів.

Як відомо, після дворічної перерви в Сочі відбулося відкриття музичного фестивалю-конкурсу «Нова хвиля», куди приїхали не тільки зірки російського шоу-бізнесу, а й українські знаменитості. Так, у вечір відкриття, 19 серпня, на сцену вийшли Софія Ротару та Maruv.

Також одіозна українська співачка Ані Лорак, котра вже довгий час працює у Росії, поскаржилася на цькування, якого вона зазнала на Батьківщині.

Як писав «Главком», за даними джерел у шоубізнесі, у співачки не дуже йдуть справи в Росії, і вона, як і Таїсія Повалій, робить наполегливі спроби повернутися в Україну. Принаймні, відновити тут концертну діяльність. І ось Лорак повністю це підтвердила. Вона заявила, що планує відновити концертну діяльність в Україні вже у 2022 році.

Також співачка Ані Лорак, яка проміняла Україну на життя в країні-агресорі Росії, вперше за сім років дала інтерв'ю українському телеканалу.

Крім того, опальна українська співачка Таїсія Повалій, яка втекла в Росію, приїхала до Києва та дала перше інтерв'ю за сім років мовчання. Співачка з'явилася на телеканалі «Інтер». Вона розповіла, що вже сім років не виступала з концертами в Україні та змушена заробляти гроші за кордоном.

До всього, чоловік та продюсер співачки Таїсії Повалій Ігор Ліхута поскаржився, що у їхньої сім’ї «вкрали сім років спокійного, адекватного, нормального життя» та натякнув, що може піти в українську політику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: