Якою буде війна в 2024 році: прогноз The Hill

Якою буде війна в 2024 році: прогноз The Hill
Єдиний спосіб закінчити війну – закінчити її на полі бою
фото: Генштаб ЗСУ

Росія не бажає припиняти війну 

Попри значні втрати Росія не демонструє жодних ознак припинення свого військового вторгнення. Україна і Росія будуть готуватися до тривалої війни у 2024 році. Про це пише для The Hill журналіст Марк Темницький, який висвітлює події у Східній Європі.

«Протягом усієї війни моральний дух українців залишався високим. Більшість населення країни підтримує свого президента та українську армію. Більшість українців вірять, що вони переможуть у війні, і вимагають повного виведення російських військ з України. Малоймовірно, що українська громадська думка щодо війни зміниться, оскільки Україна боролася з Росією за незалежність протягом сотень років», – пише журналіст. 

За його словами, існують побоювання щодо того, як США та Європа будуть діяти в новому році. Деякі тривожні сигнали вже з'явилися. Вперше з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Конгресі було заблоковано надання допомоги Україні. Кілька республіканських депутатів у Палаті представників та Сенаті виступають проти надання допомоги Україні.

До того ж, як зазначає Марк Темницький, відбуваються тривожні події в Європі. На парламентських виборах у Словаччині у вересні 2023 року перемогу здобула популістська партія на чолі з проросійським лідером Робертом Фіцо. Тим часом на загальних виборах у Нідерландах у листопаді 2023 року перемогу здобула антиєвропейська та антиукраїнська партія. 

«Згідно з дослідженням Pew Research Center, європейські популістські групи перебувають на підйомі. Вони також набирають силу в США. Багато з цих груп виступають проти надання допомоги Україні», – йдеться у матеріалі. 

У 2024 році в низці країн пройдуть вибори, результати яких визначатимуть майбутнє додаткової європейської допомоги Україні. Результати виборів у США у 2024 році також матимуть вирішальне значення для майбутнього американської допомоги. 

Зазначається, що хоча росіяни зазнали величезних втрат під час війни, більшість російських громадян підтримують вторгнення. Президент Росії і російський уряд не демонструють жодних ознак припинення війни. 

«Враховуючи небажання Росії припинити війну, єдиний спосіб закінчити конфлікт – це закінчити його на полі бою. Європа і США повинні зробити все можливе, щоб забезпечити повну і тотальну перемогу України», – пише журналіст.

Він також додає, що Україна, США та Європа повинні працювати разом, щоб зробити ще один удар проти росіян. Українська перемога досяжна. Але США і Європа повинні вирішити, чи рішуче вони налаштовані допомогти Україні нарешті закінчити війну»,

Нагадаємо, згідно з документами міністерства фінансів Росії, Кремль планує спрямувати 30% загальних видатків держбюджету на війну у 2024 році. Ймовірно терористи готуються до довгої війни. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Військовий переконаний, що ніхто не народжений для війни, а головне значення має підхід до підготовки
Командир батальону пропонує мобілізувати до лав ЗСУ студентів, а не «50-річних дідів»
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба
Глави МЗС України та Танзанії вперше провели розмову: подробиці
Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте став фаворитом на посаду глави НАТО
Стало відомо, хто став фаворитом на пост генсека НАТО
Нардеп вважає, що новим військкомам потрібно не менше півроку, щоб зрозуміти, як потрібно працювати
Стало відомо, чому нові керівники військкоматів не виконують плани з мобілізації
Нардеп Шевченко раніше захоплювався «мужністю та позицією» білоруського диктатора Олександра Лукашенка
Кому потрібно завдячувати звільненню Києва? Нардеп Шевченко шокував відповіддю
Виступ російського диктатора на онлайн-саміті G20
Змінив риторику: аналітики ISW проаналізували виступ Путіна на саміті G20
Війна в Україні налякала Лукашенка
Лукашенко на початку війни з Україною планував утекти через Варшаву – журналіст
Сучасний Киш Бабай є татарським аналогом радянського Діда Мороза
Замість Святого Миколая татарський Киш Бабай: росіяни вводять нові свята на окупованих територіях
Коли в Європі йшла війна, американська економіка, особливо мілітарна, отримала найбільші вливання, запевняє Ющенко
Чому США вигідно допомагати Україні у війні: Ющенко назвав несподівану причину
Дата публікації новини: