Наймолодшому постраждалому 4 роки: фото наслідків атаки на Павлоград

Наймолодшому постраждалому 4 роки: фото наслідків атаки на Павлоград
РФ здійснила атаку по Павлограду. Уже відомо про пів сотні постраждалих
фото: пресслужба ДСНС

Унаслідок обстрілу пошкоджено п’ятиповерховий житловий будинок

У Павлограді внаслідок російської атаки постраждало понад 50 людей віком від 4 до 86 років. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Наймолодшому постраждалому 4 роки: фото наслідків атаки на Павлоград фото 1

Унаслідок атаки пошкоджено житлові будинки, наслідки уточнюються. Всім постраждалим надається необхідна допомога.

«Уже пів сотні постраждалих. Найстаршим 86 років. Найменшому – 4. Всім надають необхідну допомогу. Побиті оселі місцевих. Наслідки ще уточнюють», – написав Лисак.

Наймолодшому постраждалому 4 роки: фото наслідків атаки на Павлоград фото 2

Як повідомлялося, сьогодні, 6 вересня, російські загарбники обстріляли Павлоград Дніпропетровської області. Є постраждалі та руйнування. Лисак додав, що вже відомо про одного загиблого і кількість постраждалих зростає. 

В регіоні була оголошена тривога через загрозу балістики. Зокрема, судячи з повідомлень, окупанти направили на Павлоград дві швидкісні цілі. Військові зафіксували їх у Харківській та Донецькій областях.

У Повітряних силах повідомили, що 6 вересня, близько 10.00, російські окупанти завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Павлоград Дніпропетровської області балістичною ракетою. «Попередньо застосовано п’ять балістичних ракет типу «Іскандер-М» /KN-23 із Воронезької та Ростовської областей. Нажаль, є постраждалі. Закликаємо не ігнорувати повітряну тривогу!» – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у ніч на 6 вересня російські загарбники знову обстріляли Дніпропетровщину. З вечора і до пізньої ночі окупанти обстрілювали кілька районів області. Внаслідок обстрілів РФ у Нікополі постраждали двоє цивільних.  Нікопольський район став мішенню для безпілотників, важкої артилерії та РСЗВ «Град».  У Павлоградському та Синельниківському районах лунали вибухи та вирували пожежі. У Синельниківському районі вогонь знищив господарську споруду та пошкодив близько десяти приватних будинків. 

Також у ніч на 6 вересня ворог атакував Львівську область трьома ударними дронами. Їх усі збили наші сили протиповітряної оборони. Загиблих чи постраждалих немає. Загалом під час двох повітряних тривог, які оголошували на Львівщині цієї ночі, ворог атакував область трьома ударними безпілотниками. Усі їх наша ППО знешкодила.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: