Ворог вдарив по підприємству в Купʼянському районі: є загиблі (оновлено)

Ворог вдарив по підприємству в Купʼянському районі: є загиблі (оновлено)
За попередніми даними, постраждав один працівник підприємства
фото: пресслужба прокуратури

Екстрені служби працюють на місцях влучання

Сьогодні вдень 15 серпня російські окупанти атакували цивільне підприємство в Купʼянському районі Харківщини  КАБами. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Унаслідок удару двоє цивільних загинули, ще один працівник постраждав. На місці працюють екстрені служби.

«Окупанти близько 15:30 вдарили КАБами по цивільному підприємству Купʼянського району.  Двоє цивільних, на жаль, загинули», – написав Сінєгубов. 

Ворог вдарив по підприємству в Купʼянському районі: є загиблі (оновлено) фото 1

За попередніми даними, постраждав ще один працівник підприємства. Екстрені служби працюють на місцях влучання, додав очільник ОВА.

Ворог вдарив по підприємству в Купʼянському районі: є загиблі (оновлено) фото 2

За даними Офісу Генерального прокурора, ворог вдарив з авіації по підприємству в селищі Приколотне на Харківщині, унаслідок чого двоє людей загинули, ще пʼять поранені. 

«15 серпня близько 15:20 ЗС РФ завдали авіаударів по селищу Приколотне Купʼянського району. Зафіксовано влучання по території цивільного підприємства. Відбулося загоряння в складській будівлі загальною площею 800 кв м», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загинули двоє чоловіків 44 та 57 років. Ще пʼять людей - дві жінки та троє чоловіків зазнали поранень. Загиблі й травмовані є працівниками підприємства. 

Також сьогодні вдень 15 серпня під час оголошення повітряної тривоги у Сумах пролунав вибух. 

До відома, також під ранок 15 серпня російські війська вдарили ракетами по Полтавщині. Близько 5:00 у Полтавській громаді було чутно звуки двох вибухів.

До слова, ворог атакував Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору Курської області – РФ та 29-ма ударними БпЛА.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: