Окупанти обстріляли Купʼянськ на Харківщині: деталі (фото)

Окупанти обстріляли Купʼянськ на Харківщині: деталі (фото)
Наслідки обстрілу будинку у Куп'янську
фото: Олег Синєгубов / Telegram

Унаслідок російської агресії загинув місцевий мешканець

Російські окупаційні війська у ніч проти 5 березня та зранку знову обстрілювали Куп'янськ Харківської області. Через це сталися руйнування та пожежі, а в одному житлових будинків загинув 65-річний чоловік. Про це повідомили голова ОВА Олег Синєгубов та ДСНС Харківської області.

Протягом доби окупанти били по населених пунктах Чугуївського та Куп'янського районів. Обстріл Куп'янська, який стався після 23:00, зруйнував щонайменше п'ять житлових будинків, господарські споруди та призвів до пожеж. Також у місті зазнали пошкоджень будівлі освітнього закладу та пологовий будинок.

Від ранкового обстрілу постраждав залізничний вокзал міста. Пожежники вже загасили пожежу – постраждалих немає.

Зауважимо, жителів Куп'янського району вкотре закликали до евакуації – окупанти обстріляли село на Харківщині: загинула жінка.

До слова, триває 375-а доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби нашими захисниками було відбито понад 130 атак противника на зазначених напрямках.

Читайте також: Росіяни прицільно обстріляли рятувальників на Харківщині, які витягували тіла з-під завалів (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: