Окупанти скаржаться на масовану атаку безпілотників на Крим

Окупанти скаржаться на масовану атаку безпілотників на Крим
У російському міноборони стверджують, що 17 дронів було збито, а ще 11 було придушено засобами РЕБ
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

За словами окупантів, у Криму нібито збили 28 безпілотників

Окупаційна влада Криму заявила про нібито атаку дронів, що сталася на сході півострова в ніч проти 18 липня, а також про роботу протиповітряної оборони. Про це повідомляє гауляйтер Криму Сергій Аксьонов.

«Уночі на сході Криму силами ППО збито дев’ять БПЛА, ще 19 – придушено засобами радіоелектронної боротьби (РЕБ). Постраждалих немає», – заявив Аксьонов.

Міноборони Росії також повідомляє про те, що вночі на 18 липня в Криму нібито збили 28 безпілотників. У російському міністерстві стверджують, що 17 дронів було збито, а ще 11 було придушено засобами РЕБ.

Нагадаємо, що 17 липня внаслідок падіння прольоту Кримського мосту щонайменше двоє загинули, ще одна особа постраждала. Представник окупаційної влади Криму, губернатор Сергій Аксьонов закликав кримчан відкласти поїздки через міст та в цілях безпеки обирати альтернативний сухопутний маршрут через «нові регіони», як він називає окуповані території України. 

До слова, адміністрація центрального автовокзалу Сімферополя звертається до пасажирів рейсів Ялта-Брянськ, Севастополь-Москва та інших, що прямують через Кримський міст, здати свої квитки до каси та отримати назад гроші.

Служба безпеки України офіційно прокоментувала події на Кримському мосту. У Службі безпеки України заявили, що розкриють всі деталі атаки на Кримський міст після перемоги України у війні проти Росії. 

Читайте також: Удар по Керченському мосту: все, що наразі відомо

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: