У Києві та більшості областей вдруге за день лунала тривога через балістику

У Києві та більшості областей вдруге за день лунала тривога через балістику
В Україні вдень, 31 березня, повітряна тривога оголошена у більшості областей
фото з відкритих джерел

Повітряні сили ЗСУ попередили про застосування балістичного озброєння

У Києві та кількох областях України вчергове за сьогоднішній день оголосили повітряну тривогу. Знову через загрозу ворожих ракетних атак. Сирени почали лунати приблизно о 17:50. 

«За інформацією Повітряних Сил, повітряна тривога повʼязана із загрозою застосування балістичного озброєння», – ідеться у заяві керівника КМВА Сергія Попка.

Тривога також оголошена у приблизно половині областей країни.

Військові попередили про загрозу ракетних ударів, і просять жителів «червоних» регіонів перебувати в укриттях до скасування тривоги.

У Києві та більшості областей вдруге за день лунала тривога через балістику фото 1

О 18:20 уКиєві оголосили про відбій повітряної тривоги. В областях теж почали оголошувати відбої, проте на сході досі загроза повітряних атак залишається.

«Відбій загрози застосування балістичного озброєння для Київської, Черкаської, Кіровоградської, Сумської, Полтавської та Чернігівської областей», – передали в командуванні ПС.

О 18:41 Повітряні сили повідомили про відбій загрози на всій території України. 

Раніше, 31 березня, повітряну тривогу оголошували у більшості областей.

Повітряні сили ЗСУ попереджали про застосування балістичного озброєння та небезпеку для Черкаської та Кіровоградської областей. На Харківщині – пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією.

«За інформацією Повітряних Сил, повітряна тривога повʼязана із загрозою застосування балістичного озброєння. Перебувайте в укриттях до відбою. Не ігноруйте небезпеку!», – застерігав начальник КМВА Сергій Попко.

«Ракета в напрямку Кривого Рогу», – зазначили Повітряні сили о 16.41.

О 16:57 в столиці повідомили про відбій повітряної тривоги.

Разом із тим, тривога тривала на сході, частині північних, центральних та південних регіонів.

О 17:17 в командуванні Повітряних сил оголосили про відбій загрози застосування ворогом балістичного озброєння для всіх областей.

Нагадаємо, у неділю, 31 березня, російські окупанти знову атакували Харків

До відома, сьогодні вночі ворог пошкодив енергооб'єкт на Одещині. В обласному центрі та прилеглих районах вводяться аварійні відключення світла. Тут без світла лишилися 10 тисяч споживачів. Крім того, через обмеження подачі електроенергії в Одесі припинив роботу електротранспорт.

Також у неділю вранці російські окупанти атакували Львівщину крилатими ракетами. Унаслідок цього загинув чоловік. 

Загалом у ніч на 31 березня російські загарбники атакували Україну ударними дронами та ракетами різних типів. Наші захисники неба знищили 18 із 27 ворожих цілей. 

Унаслідок ворожого обстрілу Харкова ввечері 30 березня був пошкоджений житловий будинок у Шевченківському районі. Відомо про двох постраждалих. 

Читайте також: Олег Синєгубов: Харків і область є для Кремля пріоритетом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: