Ворог обстріляв Херсонщину: загинула жінка

Ворог обстріляв Херсонщину: загинула жінка
Окупанти обстрілювали з артилерії один з населених пунктів Білозерської громади
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Унаслідок російської атаки був зруйнований приватний будинок

Окупанти обстріляли житловий будинок у Велетенському на Херсонщині, загинула 73-річна жінка, ще одна жінка  поранена. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

«Російська армія обстріляла житловий будинок у Велетенському. Під завалами опинилися двоє людей», – ідеться у повідомленні.

Як зазначається, 73-річна жінка зазнала смертельних травм. Її тіло дістали працівники ДСНС з-під знищеної оселі. Ще одну місцеву жительку віком 50 років вдалося врятувати. Її госпіталізували з пораненням ноги та спини.

Як інформує обласна прокуратура, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством.

За даними слідства, 1 січня близько 11:10 російська армія обстрілювала з артилерії один з населених пунктів Білозерської громади. Внаслідок атаки був зруйнований приватний будинок. З-під завалів деблокували тіло загиблої 73-річної жінки, а її 50-річну доньку із травмами передали медикам.

Нагадаємо, у ніч на 1 січня російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками. У місті є влучання уламків збитих дронів. У житлових будинках різних районів міста виниклі пожежі. Унаслідок нічного обстрілу Одеси загинув 15-річний підліток.

Читайте також: Ворог атакував Україну на Новий Рік: ситуація в регіонах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: