Загарбники планують перейменувати Маріуполь

Загарбники планують перейменувати Маріуполь
Разом з псевдореферендумом рашисти розглядають питання перейменування Маріуполя в Жданов
фото ілюстративне

Маріуполь до 1989 року носив назву Жданов на честь комуністичного діяча

Російські окупанти продовжують знущатись з мешканців Маріуполя. Цього разу місто хочуть перейменувати у Жданов. Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко.

«В інтерв’ю окупантам керівник ветеранського руху окупації Афганістана Василь Туряница проговорився сказав, що разом з псевдореферендумом розглядають питання перейменування Маріуполя в Жданов», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що більшість населення Лівобережного району та віддалених мікрорайонів Кальміуського районі продовжують виживати за межами всіх гуманітарних кордонів людяності. Костри, якщики від зброї як дрова, повні двори сміття та гігієна з відра. Середньовіччя оселилось в Маріуполі разом з окупантами.

На ММК ім. Ілліча окупанти розпочали ремонтувати військову техніку. Під контролем окупантів та за участі колаборантів люди працюють за їжу без будь-яких виплат.

Крім цього, окупанти оголосили про закінчення видачи гуманітарної допомоги у режимі живої черги. Прийняте рішення провокує збільшення черг по інших тимчасових пунктах видачі гуманітарки та ставить під загрозу питання достатості їжи для всіх верств населення.

Зазначимо, що з 1948 по 1989 роки Маріуполь носив назву Жданов на честь одного з комуністичних діячів СРСР Андрія Жданова.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники намагаються поїти маріупольців водою з фекаліями, проте називають її «питною та очищеною».

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі люди відмовляються працювати на будівництві у загарбників. Так, на ММК ім. Ілліча робітники влаштували бунт, відмовившись виходити на роботу на замінованій території меткомбінату.

Як відомо, у Маріуполі досі гуманітарна катастрофа. Місто відрізане від водопостачання, а жителі п’ють дощову воду. За вирубку дерев для приготування їжі та викидання сміття маріупольців карають громадськими роботами.

Крім цього, російські війська змушують маріупольців самостійно прибирати завали, погрожуючи скасувати завіз води.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: