Під час обстрілу Чернігова загинула поліцейська: уламок ракети влучив у дах авто (відео)

Під час обстрілу Чернігова загинула поліцейська: уламок ракети влучив у дах авто (відео)
Під час обстрілу Чернігова загинула інспектор відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління Аліна Миколаєць
фото: поліція Чернігівської області

Під завалами є ще люди

Унаслідок російського ракетного обстрілу Чернігова загинуло 11 людей, серед жертв – 25-річна лейтенант поліції. Наразі відомо, що 22 людей отримали поранення і щонайменше троє вважаються зниклими безвісти, пошуково-рятувальні роботи тривають. Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко.

«Чернігів. Екстрені служби ліквідовують наслідки ракетних ударів по місту. 11 загиблих, 22 травмованих станом на зараз. Маємо заяви про щонайменше трьох безвісти зниклих. Під завалами – ще люди. Триває пошуково-рятувальна операція. З постраждалими працюють психологи. На відео – момент порятунку одного із потерпілих», – написав Клименко у Telegram.
З його слів, «серед загиблих внаслідок російського обстрілу –25-річна лейтенант поліції». «Жінка жила в сусідньому будинку, перебувала вдома на лікарняному. Смертельне осколкове поранення…»,  – вказав міністр.

Що відомо про загиблу поліцейську

17 квітня російські війська вдарили по Чернігову ракетами
17 квітня російські війська вдарили по Чернігову ракетами
фото Нацполіція

Як повідомляє поліція Чернігівської області на своїй Facebook-сторінці, загибла – інспектор відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління Аліна Миколаєць. Вона служила в поліції з червня 2023 року.

Керівник ГУ Нацполіції у Вінницькій області Іван Іщенко у коментарі "УНІАН" розповів детальніше про загибель Миколаєць. З його слів, лейтенантка отримала поранення у голову.

«Вона взяла лікарняний зі вчора, знаходилась в автомобілі разом з молодим чоловіком прям напроти об’єкта, який постраждав. Так склалася доля, що осколок через дах автомобіля влучив їй у голову», — повідомив Іщенко.

Сьогодні зранку росіяни завдали ракетних ударів по Чернігову – є загиблі та поранені. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус. У місті створено оперативний штаб, надається вся необхідна допомога. 

Також момент влучання російської ракети потрапив на відео.

Читайте також: Ракетний удар по Чернігову. Кількість загиблих зросла, оголошено терміновий збір крові

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: