Ракетний удар по Чернігову. Кількість загиблих і поранених зростає (оновлюється)

Ракетний удар по Чернігову. Кількість загиблих і поранених зростає (оновлюється)
Росіяни атакували об'єкт соціальної інфраструктури, триває пошуково-рятувальна операція
фото: ДСНС України

Пошкоджено 16 будинків. Триває обхід та обстеження квартир

Вранці 17 квітня російські війська вдарили ракетами по Чернігову. Є жертви та поранені. Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Про це повідомив в.о. міського голови Олександр Ломако.

Станом на 16:40 відомо про 17 загиблих, у тому числі дві особи померли в лікарні, та 60 постраждалих, із них три дитини. Попередньо 16 будинкам завдано пошкоджень, переважно повилітали вікна. Триває обхід та обстеження квартир.

Заступник голови Офісу президента Олексій Кулеба повідомив, що по місту вдарили трьома «Іскандерами».

У районі, де були прильоти, відключили усі комунікації. «Ми у цьому районі відключили усі комунікації: світло, газ. Для того, щоб не було ще більших руйнувань», – повідомив в.о. міського голови Чернігова. Олександр Ломако наголосив, що були атаковані об'єкти соціальної інфраструктури, які не пов'язані з критичною інфраструктурою. Окупанти поцілили по об’єкту соціальної інфраструктури.

Через наслідки обстрілу Чернігівський обласний центр крові терміново потребує донорів.

Ракетний удар по Чернігову. Кількість загиблих і поранених зростає (оновлюється) фото 1

Сьогодні зранку росіяни завдали ракетних ударів по Чернігову – є загиблі та поранені. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус. У місті створено оперативний штаб, надається вся необхідна допомога. 

Після того, як Росія атакувала Чернігівщину, вибухи пролунали в Одесі. Це сталося під час повітряної тривоги. За словами місцевих жителів, у місті чули один вибух. Голова Одеської ОВА Олег Кіпер закликав в Одесі та Одеському районі всіх бути в безпечних місцях до відбою повітряної тривоги.

В Україні станом на 08:49 була оголошена повітряна тривога. Небезпека існувала для столиці та низки північних регіонів. Моніторингові телеграм-канали писали про ціль на столицю. Вибухи пролунали у Чернігові. Станом на 09:28 тривогу скасовано.

Читайте також: Атака на Чернігів: момент влучання потрапив на відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: