Зеленський назвав головні пріоритети України у війні

Зеленський назвав головні пріоритети України у війні
За словами президента, посилення ППО та збільшення кількості ракет до них є пріоритетом №1 для України
фото з відкритих джерел

Зеленський наголосив, що усі дипломати виконують на 100% свою роботу, аби забезпечити постачання додаткових систем ППО Україні

Росія своїми масштабними обстрілами намагається зламати дух українців. Тому пріоритетом №1 є посилення ППО та озброєння України. Про це президент України Володимир Зеленський сказав у вечірньому зверненні.

«Наші захисники неба роблять усе можливе, щоб захистити державу. Уся команда наших дипломатів, усі, хто відповідає за комунікацію з партнерами, українські представники за кордоном на сто відсотків роблять усе, аби забезпечити постачання додаткових систем ППО і ракет до них», – сказав Зеленський.

За словами президента, посилення ППО та збільшення кількості ракет до них є пріоритетом №1. Також основою ціллю є і нові пакети підтримки для воїнів.

«Артилерія, зокрема калібр 155, засоби РЕБ, нові дрони та інше, що необхідно. Вдячний усім нашим партнерам, які вже формують нові пакети підтримки. Буде цього місяця багато відповідної комунікації», – підкреслив президент.

Нагадаємо, мобільним групам протиповітряної оборони України вистачить боєприпасів для відбиття ще декількох потужних ворожих атак.

До слова, Україна отримала 31 танк Abrams два місяці тому, але так і не вивела їх на поле бою. Причиною цьому стала низька захищеність техніки від вибухівки, яку можуть скидати безпілотники.

Читайте також: ЗСУ знищили командний пункт окупантів поблизу Севастополя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: