Зеленський повідомив, скільки боєприпасів застосувала Росія по Україні цього тижня

Зеленський повідомив, скільки боєприпасів застосувала Росія по Україні цього тижня
29 вересня Росія атакувала Запоріжжя КАБами
фото: Запорізька ОВА

Президент повідомив, що кількість постраждалих внаслідок російської атаки у Запоріжжі збільшилася до 13 людей

За період з 23 по 29 вересня російська армія застосувала майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 «шахедів» і понад 40 ракет по Україні. Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський.

«Цей російський терор не знає пауз, і його можна зупинити тільки єдністю світу – єдністю в підтримці України та єдністю в тиску на Росію за війну», – йдеться у заяві.

Також президент повідомив, що кількість постраждалих внаслідок російської атаки у Запоріжжі збільшилася до 13 людей.

«Російський удар по Запоріжжю сьогодні – авіабомби. Пошкоджені звичайні житлові будинки, в одному з них зруйнований під’їзд. Також є пошкодження міської інфраструктури, залізниці. Загалом були поранені 13 людей, двох вдалося врятувати з-під завалів», – зауважив Зеленський.

Очільник України додав, що наразі ще триває розбір завалів у Запоріжжі.

Нагадаємо, що сьогодні, 29 вересня, Росія атакувала житлові забудови Запоріжжя. Також через російську атаку змінено рух поїздів на станціях у Запоріжжі.

Згодом голова Офісу президента України Андрій Єрмак відреагував на це та заявив, що Україні потрібно більше зброї: «Запоріжжя. Удари КАБами росіян по цивільних. Ще одне велике місто, яке тероризує Росія. Більше зброї для України та створення умов, за яких економічне падіння РФ напряму впливатиме на здатність підтримувати ВПК».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: