Адвокат Порошенка назвав фейком дані про виклик на допит

Адвокат Порошенка назвав фейком дані про виклик на допит
Адвокат вимагає від СБУ спростувати інформацію про виклик Порошенка на допит

Адвокат звернувся до СБУ «з вимогою спростувати цю дезінформацію, а до ЗМІ – її не поширювати»

Адвокат п’ятого президента України Петра Порошенка Ігор Головань стверджує, що інформація про виклик його клієнта на допит до Служби безпеки – фейк.

Про це Головань написав у Фейсбуці.

Адвокат додав, що звертається до СБУ «з вимогою спростувати цю дезінформацію, а до ЗМІ – її не поширювати».

«Вкидання інформаційного фейку про начебто виклик Петра Порошенка на допит до СБУ є спробою влади відволікти увагу українців від широкомасштабної корупції в Офісі президента і ескалації на фронті. Тому я звертаюся до Служби безпеки з вимогою спростувати цю дезінформацію, а до ЗМІ – її не поширювати», – зазначив адвокат.

Як повідомлялося, раніше ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах розповсюдили інформацію, що п’ятий президент України Петро Порошенко двічі викликався на допит в СБУ, однак він двічі на допит не прибув.

Раніше сьогодні ЗМІ повідомили про допит Медведчука Службою безпеки України.

Нагадаємо, на Медведчука наклали санкції, заблокувавши роботу трьох його телеканалів – «112 Україна», ZIK та NewsOne. Блокування телеканалів сталося на підставі дій правоохоронних органів.

19 лютого РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Проте попри санкції він може і далі використовувати свої автомобілі та нерухомість.

Згодом в одному з інтернет-видань було оприлюднено запис нібито розмови колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова та Віктора Медведчука, які в 2014 році обговорювали постачання електроенергії в окупований Крим й обмін полоненими на Донбасі.

Глава МВС Арсен Аваков анонсував нові публікації «плівок Суркова-Медведчука».

Як відомо, СБУ проведе експертизу «плівок Суркова-Медведчука».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: