Альтернативні рішення для зростання економіки. Зеленський дав обіцянку «білому» бізнесу

Альтернативні рішення для зростання економіки. Зеленський дав обіцянку «білому» бізнесу
За словами Зеленського, українські посадовці планують дати економіці більше можливостей та потенціалу зростання
фото: president.gov.ua/Офіс президента

Під час наради з Кабміном та представниками Ради учасники домовилися про додаткові кроки щодо детінізації бізнесу

Український уряд готує рішення, які дозволять економіці країни зростати. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

Як зазначив очільник України, чиновники планують дати економіці більше можливостей та більше потенціалу зростання. Це питання він обговорив на нараді з Кабміном та представниками Ради.

«Усі деталі представить уряд, коли відповідні проєкти будуть підготовлені. Але вже можна сказати, що домовилися з урядом: міністри шукатимуть альтернативні рішення без тиску на «білий» бізнес», – каже він.

За словами президента, під час наради учасники домовилися про додаткові кроки щодо детінізації бізнесу.

При цьому на нараді було порушено питання роботи з партнерами щодо реальних рішень про обіцяні $50 млрд від прибутку із заморожених російських активів. Як зазначив президент, Україні потрібний реальний механізм.

«Потрібно, щоб кошти від активів агресора працювали на реальну допомогу захисту від агресора - щоб усе це працювало заради України та українців у найближчі місяці. Надто довго продовжуються відповідні дискусії, і, нарешті, потрібні рішення», – каже глава держави.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав закон про створення в Україні «клубу білого бізнесу», що передбачає боротьбу з тіньовою економікою.

Раніше парламент у другому читанні підтримав законопроєкт № 11084 про «клуб білого бізнесу», який стосується податкових перевірок.

Читайте також: Підвищення податків в Україні. МВФ зробив невтішний прогноз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: