Інтеграція до ЄС та посилення обороноздатності: Зеленський зустрівся зі спікеркою Сеймасу Литви

Інтеграція до ЄС та посилення обороноздатності: Зеленський зустрівся зі спікеркою Сеймасу Литви
Зеленський подякував за важливу політичну підтримку з боку Сеймасу
фото скріншот відео

Володимир Зеленський: «Ми обговорили нагальні потреби для посилення обороноздатності України, результати першого Глобального саміту миру у Швейцарії»

Сьогодні, 18  червня, президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спікеркою Сеймасу Литви Вікторією Чмілітє-Нільсен. Сторони обговорили потреби для посилення обороноздатності України та співпрацю в контексті інтеграції нашої країни до Європейського Союзу й НАТО.

Зеленський подякував за важливу політичну підтримку з боку Сеймасу. І, звісно, – за надану Литвою військову та гуманітарну допомогу, а також участь у реалізації Української формули миру.

«Ми обговорили нагальні потреби для посилення обороноздатності України, результати першого Глобального саміту миру у Швейцарії, подальші кроки в напрямі встановлення справедливого миру в Україні та співпрацю в контексті інтеграції нашої країни до Європейського Союзу й НАТО», – написав глава держави.

Раніше повідомлялося, що в Україну прибула спікерка Сейму Литви Вікторія Чмілітє-Нільсен.

Нагадаємо, Литва передає Україні 14 бронетранспортерів М113. Литовське міноборони зазначає, що нова допомога – це частина непохитної підтримки України в межах коаліції з розмінування.

Читайте також: Журналіст з Литви вирішив мобілізувались до ЗСУ після загибелі парамедикині Ірини Цибух 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: