Разумков назвав прізвища соратників, на яких тисне влада

Разумков назвав прізвища соратників, на яких тисне влада
Разумков пригрозив противникам своєю гарною пам’яттю
Фото: glavcom.ua

Ексспікер заявив про політичний тиск на своїх колег із міжфракційного об’єднання

Влада чинить тиск на соратників ексспікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, зокрема на нардепів Артема Дмитрука і Людмилу Буймістер. Про це заявив в ефірі «Чергові по країні» на телеканалі «Україна 24» ексголова парламенту Дмитро Разумков.

За його словами, владі доведеться відповісти за свої вчинки.

«Двох колег зараз намагаються вигнати з комітетів – Дмитрука і Буймістер... До інших колег йдуть телефонні дзвінки і їм кажуть – якщо ти не вийдеш з МФО (міжфракційного об'єднання – ред.), ми звільнимо твого родича з тієї чи іншої посади. Це низько, але час розставить все на свої місця, і за кожну дію треба буде відповідати – як за добре, так і за погане. Всі знають, що в мене гарна пам'ять», – підкреслив він.

Нагадаємо, колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков буде будувати політичну партію, котра сповідуватиме поміркований консерватизм.

Як відомо, у Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», яку очолив колишній голова парламенту Дмитро Разумков.

Водночас у щойно створеному міжфракційному об’єднанні «Розумна політика» під головуванням Дмитра Разумкова уже почалися публічні з’ясування стосунків.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: