Україна відновлює поромне сполучення з Грузією

Україна відновлює поромне сполучення з Грузією
На маршруті курсуватиме автомобільно-залізничний/пасажирський пором Kaunas
Фото: ukrferry.com

Рейси відбуватимуться раз на тиждень

Україна відновлює поромне сполучення з Грузією через Чорне море. Про це повідомляється на сайті перевізника UkrFerry.

Перший рейс заплановано вже на 9 липня.

За даними UkrFerry, рейс триватиме 60 год. Порт відправлення – Чорноморськ, а порт прибуття – Батумі. Тривалість зворотного рейсу – 69 год. 

Україна відновлює поромне сполучення з Грузією фото 1

Як випливає із розкладу, рейси відбуватимуться раз на тиждень. На маршруті курсуватиме автомобільно-залізничний/пасажирський пором Kaunas, побудований у 1989 році в Німеччині. Знаходиться під класифікаційним наглядом Lloyd, вказано на сайті Ukrferry.

Пором має 250 пасажирських місць у каютах люкс, напівлюкс, двох- та трьохмісцевих каютах з усіма вигодами. «Висока мореплавність судна та його значні розміри (довжина – понад 190 м, ширина – 28 м) дозволяють мінімізувати хитавицю навіть у штормових умовах.  Дві вантажні палуби можуть одночасно приймати на борт 49 універсальних залізничних вагонів та 50 великовантажних автомобілів TIR», –  йдеться в повідомленні.

Україна відновлює поромне сполучення з Грузією фото 2

На сайті UkrFerry зазначено, що дати/час відходів і прибуття суден можуть бути змінені з причин, не залежних від морського перевізника, в тому числі: зайнятості причалу в порту, погодних умов, тривалої роботи митних, прикордонних та інших влад в портах, а також з інших не залежних від морського перевізника причин. Дати/час відправлення і прибуття судна можуть бути змінені як до початку рейсу, так і протягом рейсу.

Нагадаємо, Грузія продовжила термін безвізового перебування українців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: