Еліна Світоліна поступилася першій ракетці світу в матчі 1/8 фіналу

Еліна Світоліна поступилася першій ракетці світу в матчі 1/8 фіналу
Світоліна вперше перемогла Швьонтек на Вімблдоні 2023 року
фото: Kirsty Wigglesworth / AP Photos

Перша ракетка України зупинилася за крок від чвертьфіналу

Еліна Світоліна завершила виступи на турнірі WTA 1000 в Дубаї. У матчі 1/8 фіналу українка поступилася лідерці світового рейтингу Ізі Швьонтек. Про це повідомляє Суспільне.Спорт.

Світоліна та Швьонтек вперше зустрічалися між собою на хардовому корті. Досі суперниці обмінювалися перемогами на двох інших покриттях: полька перемогла на ґрунті в Римі, а українка вибила суперницю на траві Вімблдона-2023.

Нагадаємо, що від початку змагань в ОАЕ перша ракетка України до сьогодні не втрачала жодного сету: в двох партіях перемогла Ангеліну Калініну та німкеню Татьяну Марію. Загалом від початку року в доробку Еліни – дев'ять перемог в 11 матчах.

Резьтат матчу означає, що остання українка вибула з турніру WTA 1000 в Дубаї. Решта українок – Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна – програли в першому раунді, а Леся Цуренко з Мартою Костюк знялися з турніру напередодні стартового кола.

У режимі реального часу Еліна завершує турнір на 16-й сходинці світового рейтингу WTA – після двох перемог у Дубаї вона здійснила стрибок на чотири позиції з 20-го місця.

Нагадаємо, Світоліна перемогла в українському дербі на великому турнірі у Дубаї.

Стало відомо, що одразу чотири українські тенісистки вперше увійшли до топ-30 світового рейтингу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: