Головний тренер збірної України прокоментував перемогу над Словаччиною

Головний тренер збірної України прокоментував перемогу над Словаччиною
Ребров визнав, що команда дуже погано виступила проти Румунії, але тепер гравці показали інший дух і заслужили на перемогу
фото: Оксана Васильєва

Сергій Ребров: «Ми розуміли, що це наш шанс, і я сказав саме це. Я сказав: «Не турбуйтеся про набір очок і просто грайте»

Ми дуже погано виступили проти Румунії, але тепер команда показала інший дух і заслужила на перемогу. Таку заяву зробив головний тренер збірної України Сергій Ребров, коментуючи вольову перемогу національної збірної над командою Словаччини у груповому турнірі Євро–2024, повідомляє Sport.ua.

«Дуже радий за гравців. Ми дуже добре відреагували на пропущений гол. У перерві ми змінили деякі позиції у нашому високому пресингу. Гравці, які вийшли з лави запасних, посилили нашу команду. Найголовніше, що ми показали свій дух. Ми дуже намагалися змінити результат і заслужили на перемогу», – сказав головний тренер збірної.

Ребров визнав, що команда «дуже погано виступила проти Румунії». Але тепер, за словами головного тренера, команда показала інший дух і заслужила на перемогу. Головний тренер вважає, що команді необхідно зосередитись на наступній грі, але сьогоднішня перемога була дуже важлива для команди та для країни.

«Я не кричав у перерві. Нам довелося реагувати у другому таймі. Ми недостатньо сильно пресингували. Ми розуміли, що це наш шанс, і я сказав саме це. Я сказав: «Не турбуйтеся про набір очок і просто грайте», – розповів Ребров.

Головний тренер зізнався, що радіє з того, що збірна має хорошу конкуренцію серед воротарів.

За словами Реброва, Анатолій Трубін заслужив на цю гру після свого виступу проти Німеччини (3 червня, 0:0). Він був дуже спокійний і міг вийти в стартовому складі навіть до цієї гри, зазначив тренер збірної.

«Ярмоленко грає на своєму четвертому Євро, але у нас молода команда та гравці, які не звикли до такого рівня та таких заповнених стадіонів. Було важливо, що в другій грі ми відреагували інакше, і ми заслужили три очки. Гравці, певне, трохи відсвяткують, але завтра вони повернуться до тренувань», – додав Сергій Ребров. 

Нагадаємо, у Дюссельдорфі збірна Україна зіграла другий матч у груповому турнірі Євро-2024, обігравши збірну Словаччину з рахунком 2:1.

Раніше першу перемогу збірної на Євро-2024 прокоментував півзахисник збірної України з футболу Микола Шапаренко, який був визнаний топгравцем поєдинку.  Він зазначив, що поразка з румунами була не нашим днем, а сьогодні – наш. Шапаренко подякував захисникам України, зазначивши, що ця перемога – для них і для інших вболівальників.

До слова, УЄФА завів дисциплінарну справу щодо поведінки сербських вболівальників на матчі першого туру групового етапу Євро-2024 Сербія – Англія, який відбувся 16 червня у Гельзенкірхені і ухвалив рішення оштрафувати Сербський футбольний союз на 14,5 тис. євро. Саме на цьому матчі на трибунах вивісили прапор Росії.

Читайте також: Календар усіх матчів Євро-2024: результати поєдинків футбольного дербі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: