Безпілотник атакував Орловську область РФ: загорілась нафтобаза

Безпілотник атакував Орловську область РФ: загорілась нафтобаза
фото: Telegram

За попередніми даними, постраждалих немає

У ніч проти 17 вересня в Орловській області РФ загорілась нафтобаза після атаки безпілотника. Про це інформують росЗМІ.

«ЗСУ спробували атакувати й Орловську область. За наявною інформацією внаслідок падіння дрона пошкоджено нафтобазу», – йдеться у повідомленні росЗМІ.

Пізніше представники МНС повідомили, що вогонь у резервуарі з паливом у місті Орел було успішно ліквідовано.

Попередньо, спалахнув резервуар компанії «Орелнафтопродукт» на Семінарській вулиці міста.

Після цього губернатор Орловської області Російської Федерації Андрій Кличков відреагував на ситуацію. Він повідомив, що близько 3:50 за місцевим часом на території міста Орла «відбулося падіння безпілотного літального апарату».

Також він зазначив, що за попередніми даними, постраждалих немає.

Раніше повідомлялося, що міністерство оборони Російської Федерації повідомило про діяльність систем протиповітряної оборони внаслідок останнього нападу безпілотника, який нібито летів атакувати Москву. Місцева влада говорить про збиття дрона в міському окрузі Істра. 

У відомстві країни-агресора звинуватили Україну у цьому нападі.

Перед цим у всіх московських аеропортах вводили план «Килим», що пов'язаний із виявленням у регіоні невідомих повітряних об'єктів (наприклад, БПЛА).

Нагадаємо, у ніч проти 13 вересня у Москві, столиці РФ, сталася пожежа поблизу Останкінської телевежі, яка знаходиться неподалік від станції метро «Владикіно» на північному сході міста. На місці події чути вибухи. 

Раніше безпілотники нібито атакували Москву. У підмосковному Раменському, де у ніч на 7 вересня впав безпілотник, у житловому будинку вибило вікна.

Згодом стало відомо, що вибух пролунав неподалік міжнародного аеропорту «Жуковський».

До слова, у Росії спостерігається зростання попиту на страхування від ударів та падіння безпілотників. Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на страхові компанії РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: