Митрополит Московської церкви в Україні провів служіння з духовенством РПЦ в Італії

Митрополит Московської церкви в Україні провів служіння з духовенством РПЦ в Італії
Августин у Мілані долучився до богослужіння з духовенством єпархії Російської православної церкви в Італії
фото: скріншот з відео

Митрополит Білоцерківський і Богуславський взяв участь конференції, організованій місцевою парафією РПЦ

Митрополит Білоцерківський і Богуславський (УПЦ МП) Августин (світське ім’я Маркевич Адам Іванович – «Главком») взяв участь у служінні з духовенством РПЦ в Італії. Про це повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан.

За словами військового, Августин у Мілані долучився до богослужіння з духовенством єпархії Російської православної церкви в Італії. Також митрополит Білоцерківський і Богуславський взяв участь конференції, організованій місцевою парафією РПЦ.

Нагадаємо, митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина раніше додали на сайт «Миротворець». Він потрапив до списку за розповсюдження кремлівської пропаганди та участь в інформаційно-пропагандистських заходах Росії і є противником незалежності українського православ'я від підконтрольної РФ РПЦ.

До слова, очільник партії «Європейська солідарність» у Київській міській раді Володимир Прокопів нещодавно заявив, що діяльність Московської церкви в Україні має бути заборонена. Відтак, в УПЦ МП закликали депутата «попросити вибачення у вірян за свої висловлювання».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: