Засідання «Рамштайн-11»: Резніков поспілкувався з Остіном перед зустріччю Контактної групи

Засідання «Рамштайн-11»: Резніков поспілкувався з Остіном перед зустріччю Контактної групи

Сьогодні на авіабазі «Рамштайн» проходить засіданням Контактної групи з оборони України

Міністр оборони України Олексій Резніков та глава Пентагону Ллойд Остін сьогодні, 21 квітня, зустрілися перед засіданням Контактної групи, яке проходить на авіабазі «Рамштайн». Про це глава Пентагону повідомив у Twitter.

«Завжди приємно спілкуватися з моїм хорошим другом і українським колегою Олексієм Резніковим. Протягом минулого року члени Контактної групи з питань оборони України надали величезні можливості Україні. Ми підтримуватимемо її стільки, скільки потрібно», – написав Остін.

Резніков заявив, що Україна відчуває підтримку партнерів. «Ramstein починається. Сьогодні виповнюється рік цьому формату. На порядку денному – аналіз зробленого, наша стратегія на 2023 рік, поточні потреби Збройних Сил, розподіл програм допомоги всім підрозділам Збройних сил України. Ми відчуваємо підтримку наших партнерів і продовжуємо прагнути до перемоги», – написав Резніков.

Засідання «Рамштайн-11»: Резніков поспілкувався з Остіном перед зустріччю Контактної групи фото 1

Як повідомлялося, на  11 зустрічі контактної групи з оборони у форматі «Рамштайн» Україна закликатиме до термінових поставок ракет до зенітно-ракетних комплексів (ППО), побоюючись, що гостра їх нестача може дозволити Росії розпочати масовані бомбардування.

Читайте також: «Рамштайн-11». Банкова назвала головні питання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: