Безугла вкотре «атакувала» Сирського

Безугла вкотре «атакувала» Сирського
Безугла запевнила, що у глави держави «є весь обсяг інформації щодо ситуації у військах»
фото: Мар'яна Безугла/Facebook

За словами нардепки, головнокомандувач вдається до так званих класичних прийомів радянської армії

Народна депутатка Мар’яна Безугла вкотре піддала критиці головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського, звинувативши його в «авторитарності» і поверненні до радянських методів управління армією. Про це нардепка сказала в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

«Після Валерія Федоровича (Залужного) було ухвалено рішення призначити найдосвідченішого. Людина, отримавши такі повноваження, історичну відповідальність і «зелене світло», вона може розвиватися, або навпаки – поглибити свої типові навички. У нього (Олександра Сирського, – ред.) є певна репутація, історія зростання... Йому треба було взяти краще, що було у Залужного, інші розробки, акумулювати зі своїм досвідом. Але він став ще більш авторитарним, став ще більше закручувати гайки і все більше повертатися до так званих класичних прийомів радянської армії», – сказала Безугла.

На питання, чи знає про це президент Зеленський, вона запевнила, що у глави держави «є весь обсяг інформації щодо ситуації у військах».

Нагадаємо, нардепка Мар’яна Безугла заявила, що у ЗСУ масово поширені «репресії» проти «неугодних». Вона закликала усіх, хто стикається з несправедливістю та тиском в армії «безпечно звернутися і розказати правду», написавши їй особисто.

До слова, село Роботине на Запорізькому напрямку нібито вже як кілька тижнів не контролюють Сили оборони. І віднедавна це ж буцімто стосується і Кринок на Херсонському напрямку. Таку думку висловила народна депутатка, заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла.

Читайте також: Большевицька атака проти українського війська. Що коїть депутатка Безугла?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: