Російські війська вдарили по Харкову: є руйнування та поранений (оновлено)

Російські війська вдарили по Харкову: є руйнування та поранений (оновлено)
фото: ДСНС

У місті зафіксовано щонайменше два влучення: одне – у будівлі ПТУ, друге – у центральній частині міста

У ніч на 1 серпня російські війська вдарили по Харкову дронами-камікадзе. У результаті обстрілу була поранена одна людина. Про це повідомили в ДСНС. 

Один БПЛА влучив у триповерхову будівлю навчального закладу Салтівського району. Сталась часткова руйнація конструкцій 2-го, 3-го поверхів, перекриття та даху. Також виникла пожежа на площі близько 200 кв.м. У будівлі попередньо не було людей.

Ще три влучання було зафіксовано на території спорткомплексу у Шевченківському районі Харкова. Частково пошкоджено двоповерхову будівлю. Пожежі не було. Поранений один чоловік, його стан перевіряють медики. 

Відео ліквідації наслідків чергового обстрілу міста:

Раніше повідомлялося, що у ніч на 1 серпня, війська РФ здійснили серію ударів по Харкову та області за допомогою дронів-камікадзе. 

Також один з дронів знищив два поверхи одного з гуртожитків

Нагадаємо, що зранку 31 липня росіяни завдали ракетного удару по дев’ятиповерховому житловому будинку на чотири під’їзди Кривого Рогу, де відбулося руйнування з четвертого по дев'яті поверхи у межах першого під'їзду, з послідуючим загоранням квартири на рівні четвертого поверху на площі близько 70 м кв.

Також повідомлялося, що у Кривому Розі обвалився частина будинку, в який влучила ракета РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: