Російських ракетоносіїв у морі немає: ВМС назвали причину

Російських ракетоносіїв у морі немає: ВМС назвали причину
Після знищення патрульного корабля «Сергій Котов», заходів в море як таких не відбувалося
фото з відкритих джерел

Ворог намагається розробити тактику протидії Силам оборони України, які в морі знищують російські кораблі

Наразі російських ракетоносіїв у морі немає. Вони перебувають у пунктах базування. Про це розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

«За той період, який минув з моменту знищення патрульного корабля, заходів в море як таких не відбувалося. Було кілька короткочасних, показових скоріше, виводили пару носіїв, але буквально одразу завели їх назад», – розповів речник.

За його словами, ворог намагається розробити якусь тактику протидії Силам оборони України, які періодично в морі знищують російські кораблі.

«Заходів, які могли б гарантувати їм якусь безпеку, вони ще не знайшли», – додав Плетенчук.

Нагадаємо, речник Військово-морських сил (ВМС) Збройних сил України (ЗСУ) Дмитро Плетенчук зазначив, що Україна перехопила ініціативу над ситуацією в Чорному морі. 

Раніше Дмитро Плетенчук повідомив, що українські військові знищили третину з 80 військових кораблів Чорноморського флоту РФ і велику кількість пошкодили.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму українські дрони вразили російський корабель «Сергій Котов». Спецоперація пройшла за участі Головного управління розвідки Міноборони. Згодом Головне управління розвідки Міноборони підтвердило знищення російського корабля «Сергій Котов». 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: