Сили оборони пояснили, чому накрився туристичний сезон у Криму

Сили оборони пояснили, чому накрився туристичний сезон у Криму

У принципі, в Криму вже давно констатовано відсутність фактично приїжджих туристів

Туристичний сезон у Криму був закритий разом з відкриттям «бавовняного». Про це заявила голова Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

«Туристичний сезон був закритий разом з відкриттям «бавовняного». В принципі, в Криму вже давно констатовано відсутність фактично приїжджих туристів, а переміщення внутрішньо локальне», – зауважила Гуменюк.

Так, якщо говорити про переміщення жителів півострова, то вони з центральних регіонів «під’їжджали до моря, подивитися на ті окопи, що там нарили».

«Але у більшості туристичного сезону як такого немає. Тримачі туристичного бізнесу скаржаться на те, що цього літа у них не стало те, що гадалося. І в більшості туристичний сезон спрямований за поребрик», – сказала речниця.

Нагадаємо, триває 544-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулось понад 25 бойових зіткнень.

Протягом минулої доби ворог завдав 29 авіаційних ударів і здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, будівля навчального закладу та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Читайте також: Сезон «бавовни» замість туристичного. Росіяни поступово тікають з Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: