Аварійні відключення діють у Києві та 14 областях

Аварійні відключення діють у Києві та 14 областях
Після скасування графіка аварійних відключень зазначені регіони повернуться до відключень за графіком
колаж: glavcom.ua

Наразі в Києві графіки відключення світла не діють

 

Аварійні відключення електроенергії введені у Києві та 14 областях. Про це НЕК «Укренерго» повідомляє в оновленій інформації про відключення 3 вересня.

«У Києві, Київській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Харківській, Сумській, Полтавській, Вінницькій областях застосовані аварійні відключення»», – ідеться у повідомленні.

Аварійні відключення електроенергії введені у Києві та 14 областях
Аварійні відключення електроенергії введені у Києві та 14 областях
фото: інфографіка «Укренерго»

Раніще ДТЕК Київські електромережі повідомляв про введення екстрених відключенняь світла у Києві. Зазначалося, що причиною  екстрених відключень світла є мережеві обмеження.  

Аварійні відключення діють у Києві та 14 областях фото 1
інфографіка ДТЕК Київські електромережі

«Дякуємо за розуміння! І просимо всіх, у кого наразі є світло, використовувати його максимально ощадливо. Щоб екстрені відключення завершилися скоріше!», – йдеться у повідомленні. 

Раніше радник прем'єр-міністра України, члена Наглядової ради «Укренерго» Юрій Бойко заявив, що поки зарано говорити, які наслідки матиме масована атака на енергосистему, яка сталася 26 серпня,  в питанні майбутніх відключень світла. Водночас плани щодо підготовки до зими доведеться коригувати. 

Дл слова, президент Зеленський заявив, що захист енергооб'єктів України розробляється на різних рівнях. Він підкреслив важливість збереження деталей захисту в таємниці від ворога. Глава держави зазначив, що «не любить енергопіару» та не допустить того, щоб ворог дізнався куди той поцілив, а куди ні. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: