Удар по Черкасах: влада повідомила про наслідки

Удар по Черкасах: влада повідомила про наслідки
На території одного з приватних підприємств міста виникла пожежа
фото ілюстративне

Наразі тривають заходи із ліквідації пожежі, що виникла після атаки

У Черкасах внаслідок ворожої повітряної атаки у ніч проти 29 серпня спалахнула пожежа на території приватного підприємства. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець

«Унаслідок падіння уламків на території одного з приватних підприємств обласного центру виникла пожежа», – зазначив Табурець.

Наразі тривають заходи із ліквідації пожежі, на місці працюють оперативні та екстрені служби.

Нагадаємо, у ніч на 29 серпня ворог атакував Київ безпілотниками, унаслідок чого в кількох районах столиці зафіксовано падіння уламків.

У Деснянському районі міста уламки впали на територію приватного домогосподарства. Загорілася альтанка в котеджному містечку. Інформація про постраждалих наразі не надходила.

Також унаслідок атаки ударних БпЛА в Голосіївському районі Києва сталося падіння уламків на територію житлової забудови. Уламками пошкоджені вікна та двері в квартирі на шостому поверсі житлового будинку. У квартирі виявлено невеликий уламок, схожий на гайку.

У Дніпровському районі Києва уламки БпЛА впали на дитячий майданчик між будинками. На місці падіння уламків БпЛА без руйнувань та потерпілих, пожежі не виявлено.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: