Удар по кораблю «Мінськ» у Севастополі: з'явилося перше відео пошкодженого судна

Удар по кораблю «Мінськ» у Севастополі: з'явилося перше відео пошкодженого судна
«Мінськ» був побудований на корабельні Stocznia Polnocna у Гданську у 1983 році
фото скріншот відео

Уражений корабель РФ має значні руйнування

В мережі з'явилось відео наслідків влучання по десантному кораблю «Мінськ», який перебував у Севастополі. Удару ворожий корабель зазнав у ніч на 13 вересня. Відео ушкоджень з'явилося в українських Telegram-каналах.

На опублікованих кадрах помітно, що корабель РФ має значні руйнування, задимлення на кораблі триває. Росіяни поливають «Мінськ» водою та оцінюють наслідки влучання.

Варто зауважити, що раніше в ЗМІ з'явились супутникові знімки підбитого корабля, а аналітики з Oryx вже дійшли висновку, що він не просто пошкоджений, а знищений.

Як повідомлялося, по бухті тимчасово окупованого Севастополя було завдано ракетного удару. У розвідці підтвердили, що у тимчасово окупованому Севастополі внаслідок атаки в ніч проти 13 вересня уражено великий російський десантний корабель. Також пошкоджено підводний човен РФ.

Раніше повідомлялося, що унаслідок ударів і вибухів із пожежею на території морського заводу у тимчасово окупованому Севастополі в ніч проти 13 вересня було пошкоджено щонайменше два кораблі російських загарбників.

До відома, 14 вересня ЗСУ вдарили по двох патрульних кораблях РФ у Чорному морі.

Читайте також: Уперше в історії. Чому атака на ворожі кораблі у Севастополі – це новий етап війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: