Буде так само, як восени: Зеленський розповів про контрнаступ ЗСУ

Буде так само, як восени: Зеленський розповів про контрнаступ ЗСУ
Президент заявив, що не впевнений у можливості окупантів протистояти українській армії
фото скріншот відео

Володимир Зеленський: «Кроки хотілося б робити більшими, вони трішки менші, але ви знаєте: той, хто бореться – поборе» 

Контрнаступ ЗСУ на фронті і деокупація територій, через мінні поля та опір ворога, відбувається не настільки швидко, якби того хотілося. Але осінній контрнаступ теж починався подібним чином. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, в інтерв'ю ВВС.

«Восени у нас були відповідні контрнаступальні дії і здавалось, що це уповільнений процес. Але в якийсь момент всі побачили, як ми стрімко почали просуватись вперед. Так само буде і тут», – зазначив глава держави.

Зеленський наголосив, що загалом керівництво держави оцінює контрнаступ позитивно. За його словами, ЗСУ зіштовхуються зі складнощами, зокрема з замінованими територіями. «Кроки хотілося б робити більшими, вони трішки менші, але ви знаєте: той, хто бореться –поборе, і той, хто стукає у двері, тому відкриють. Тому в будь-якому випадку, ми впевнені в успіху контрнаступальних дій», – додав президент.

Зеленський заявив, що не впевнений у можливості окупантів протистояти українській армії. Проте, на його думку, росіяни готові вчиняти катастрофи великих масштабів, як підрив Каховської ГЕС.

«Хтось каже, що вони таким чином хотіли запобігти нашому контрнаступу. Ну, я вам скажу чесно, не вірте такій інформації. Росія це робить щоденно. Вона щоденно підриває нашу інфраструктуру, б'є ракетами тощо. Такими діями вони не зупинять нас, а навпаки розлютять людей», – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський також заявив, що якщо російський диктатор Володимир Путін не припинить сіяти ядерними погрозами, то світ знайде над ним управу, зокрема позбавить  життєдіяльності.

Триває 484-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 40 бойових зіткнень.

Читайте також: «У цій війні ми не на боці добра». Що говорять росіяни, взяті у полон під час контрнаступу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: