Оксана Марченко показала, хто в її домі став господарем (відео)

Оксана Марченко показала, хто в її домі став господарем (відео)
Оксана Марченко заявила, що Кокосік «більше не господар у домі»
Фото з відкритих джерел

Телеведуча-мільярдерка та кума російського президента Володимира Путіна Оксана Марченко оприлюднила в мережі нове відео, яке вона зняла в своєму особняку. Публікація з'явилася на сторінці Марченко в Facebook.

На оприлюднених кадрах можна побачити, як маленьке цуценя знайомиться з котом Марченко, який живе у неї більше року.

«Друзі, Келлі дуже добре освоюється і вже так жваво, по-своєму показує Кокосіку, хто тепер в домі господиня ... але він якось не може зрозуміти, що це за інопланетне істота і навіщо її принесли до нього додому», - написала під роликом Оксана.

Як відомо, 13 травня суд відправив чоловіка Марченко Віктора Медведчука під домашній арешт. 14 травня на нього вдягли електронний браслет.

Нагадаємо, Марченко завершила показ першого сезону свого пропагандистського фільму «Паломниця». Мережа відсвяткувала завершення серіалу смішним відео.

Раніше повідомлялося, що Марченко вважає колишню соратницю Януковича Ганну Герман своїм політичним орієнтиром.

Також кума Путіна у новій серії свого пропагандистського фільму «Паломниця» з’явилася у компанії російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує окупацію Криму.

До слова, Марченко зняла у фільмі «Паломниця» російського пропагандиста, який шукав спасіння в монастирі в Україні. Раніше вона похрестила відомого боксера В’ячеслава Узєлкова.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: