Рада відправила у відставку міністра Камишіна

Рада відправила у відставку міністра Камишіна
фото: Ярослав Железняк/телеграм

Рішення підтримали 243 народні обранці

На засіданні 4 вересня депутати Верховної Ради проголосували за відставку Олександра Камишіна з посади голови Мінстратпром.  Про це повідомив народний депутата Ярослав Железняк

«Так як немає в Раді інших міністрів, то перейшли до процедури звільнення Олександра Камишіна з посади Мінстратпром. Він єдиний хто сам перший прийшов в Раду, зараз на трибуні та доповідає. Тому підтримаємо його прохання про звільнення», – написав Железняк.

Рада відправила у відставку міністра Камишіна  фото 1

«Рада підтримала звільнення Олександра Камишіна з посади Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. За – 243 Звіт був, дякуємо за роботу», – додав Железняк.

Камишін був призначений на посаду міністра стратегічної промисловості у березні 2023 року. 

До призначення на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості у березні 2023 року, Камишін у період з 2021 року по 2023 рік працював в «Укрзалізниці». Спочатку виконуючим обов’язки голови правління «Укрзалізниці», а з 2022 по 2023 рік – вже без статусу в.о. До призначення на посаду в держорганах, Камишін сім років працював менеджером з інвестицій в холдингу SCM Ріната Ахметова.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 4 вересня, на засіданні Верховної Ради очікується звільнення шести міністрів та голови Фонду державного майна України. Перед тим засідали профільні комітети, які мають погодити звільнення посадовців. 

До відома, Рада провалила звільнення Коваля з посади голови Фонду держмайна.

Раніше голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що до парламенту надійшла заява про відставку міністра закордонних  справ Дмитра Кулеби. 

Нагадаємо, Ростислав Шурма йде з посади заступника голови Офісу Президента.  Також 3 вересня віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина написала заяву про звільнення з посади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: