Голова МВС Ігор Клименко повідомив, що його єдиний син мобілізувався до армії

Голова МВС Ігор Клименко повідомив, що його єдиний син мобілізувався до армії
Клименко стверджкє, що його син самостійно, без повістки він пішов у ТЦК
фото з відкритих джерел

За словами Клименка, його син мобілізувався до лав армії добровільно у лютому, коли йому виповнилось 27 років

Очільник МВС України Ігор Клименко розповів, що його єдиний 27-річний син мобілізувався до війська. Про це він розповів у інтерв'ю Радіо Свобода. 

За словами Клименка, його син мобілізувався до лав армії добровільно у лютому, коли йому виповнилось 27 років. 

«Самостійно, без повістки він пішов у ТЦК. Це було до схвалення закону (про мобілізацію – «Главком») Ми ще не знали, які будуть зміни в правилах медичного відбору. Він готувався до цього, чесно кажучи, йому важко було з цього вільного життя більш-менш переходити в це життя, в яке він зараз попав», – зазначив міністр. 

Протягом останнього року, за словами глави МВС, у нього з сином були «достатньо тривалі розмови» на тему того, що відбувається в країні.

«Ми спочатку розмовляли про те, що відбувається в країні і що нам всім можливо, коли потрібно буде, треба йти до війська. І він рішення прийняв самостійно. Я йому сказав, що це буде тільки твоє самостійне рішення. Він попав в колектив тих людей, які мали досвід бойових дій, частина тих людей. І його почали хлопці за собою «тягнути» в навчанні і адаптація в нього пройшла. Я надіюся, що вона пройшла», – розказав міністр МВС.

Нагадаємо, в Україні діє гаряча лінія для випадків, якщо працівники ТЦК або СП перевищують свої повноваження. Про це повідомляє командування Сухопутних військ у Facebook. У випадку, якщо працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки перевищили повноваження, або необхідна консультація з приводу мобілізації в Україні діє гаряча лінія: 0 800 301 937. Крім того, окремі контактні номери діють також в областях.

До слова, у мобільному застосунку «Резерв+» користувачі отримали понад 500 тис. військово-облікових документів. Про це повідомила заступник міністра оборони України Катерина Черногоренко у Facebook.

Заступниця нагадала, що отримати військово-обліковий документ зараз можна у декілька кліків. Також це можна зробити зі 176 країн.

Читайте також: «Мобілізація у психлікарнях». Огляд російської дезінформації 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: