Клімкін обіцяє записати відео про свої плани

Клімкін обіцяє записати відео про свої плани
Призначення голови МЗС належить до ключових повноважень президента

Зроблю все від мене залежне, щоб у перехідний період за зовнішню політику можна було не хвилюватися, - заявив міністр

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента і запевнив, що зробить все від нього залежне в перехідний період для нормального розвитку зовнішньої політики.

«Вітаю українців із демократичним вибором, а Володимира Зеленського - з перемогою. Зроблю все від мене залежне, щоб у перехідний період за зовнішню політику можна було не хвилюватися», - написав міністр на своїй сторінці у Facebook.

Він також зазначив, що має на майбутнє багато планів - і політичних, і особистих. «Але про це потім. Навіть відеозвернення запишу, щоб бути в тренді», - додав Клімкін.

Як відомо, призначення голови МЗС належить до ключових повноважень президента.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України. 

Порошенко визнав поразку на виборах 2019 і привітав Володимира Зеленського. Зокрема, він звернувся до своїх прихильників та представників ЗМІ, цитуючи відомий вислів Вінстона Черчилля.

Зеленського з перемогою уже привітав прем’єр-міністр України Володимир Гройсманканцлер Австрії Себастьян Курц і президент Польщі Анджей Дуда.

Президент США Дональд Трамп в телефонній розмові з Володимиром Зеленським пообіцяв, що США і надалі підтримуватимуть зусилля України щодо відновлення територіальної цілісності.

Також переможець виборів поспілкувався із президентом Франції Макроном.

Читайте також

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: