Як одесити відзначали День незалежності (фото)

Як одесити відзначали День незалежності (фото)

28 річницю Дня незалежності України святкували в Південній Пальмірі

На честь Дня незалежності України 24 серпня 2019 року в одеському міському парку ім. Т. Шевченка відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам'ятника Великому Кобзареві.

В урочистостях взяли участь керівники міста та області, депутати, представники різних родів військ Збройних сил України, представники дипломатичного корпусу, акредитованого в Одесі, духовенство та громадськість.

Нагадаємо, 24 серпня Україна відзначала 28-му річницю Незалежності. Зранку відбулися святкові урочистості до Дня незалежності в центрі Києва за участю президента Володимира Зеленського.

У центрі столиці, від парку імені Тараса Шевченка до вулиці Хрещатик пройшла альтернативна хода до Дня незалежності: Марш ветеранів.

У Михайлівському соборі в Києві відбувся молебень за Україну з нагоди Дня незалежності України, який очолив предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

До слова, п'ять президентів України вперше сфотографувалися разом під час прийому до Дня незалежності у Маріїнському палаці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: