Одеса та район без «світла»: сталася аварія (відео)

Одеса та район без «світла»: сталася аварія (відео)
В Одесі та районі через аварію зникло світло
фото з відкритих джерел

На об’єкті триває рятувальна операція

В Одеському районі вранці 4 лютого сталася аварія на одному з об'єктів енергетичної інфраструктури, через що частина громад Одеського району та міста Одеси залишились без світла. Про це повідомили в Одеській РДА.

Зазначається, що зокрема знеструмлено частину Одеси. 

«Сьогодні вранці на одному з ключових обєктів енергетичної інфраструктури Одеського району сталася аварія, внаслідок чого частина громад Одеського району та міста Одеси залишились без світла», – йдеться у повідомленні. 

Місцева влада наголошує, що нараз на об’єкті триває рятувальна операція. Енергетики роблять все можливе для відновлення електроенергії.

 Через аварію на підстанції тимчасово знеструмлені Суворівський, Приморський і Малиновський райони Одеси та частина Одеського району. Без світла залишилися об’єкти критичної інфраструктури, промисловість та побутові клієнти. Наразі енергетики усувають аварію, повідомили у ДТЕК Одеські електромережі.

Місцеві мешканці у Мережі та Telegram-канали повідомили про пожежу в районі. 

Також 4 лютого через відсутність електропостачання припинили курсувати трамваї та тролейбуси. Про це повідомили у КП «Одесміськелектротранс».

На Одещині тривають екстрені відключення світла, графіки, створенні для погодинних вимкнень, наразі не діють, повідомили у ДТЕК Одеські електромережі.

Раніше повідомлялося, що окупація електростанцій та пошкодження більшості ТЕС не дозволяють Україні виробляти необхідну кількість електроенергії.

Також відомо, що Туреччина може поставити Україні плавучі електростанції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: