У США розбився корпоративний літак, ніхто не вижив

У США розбився корпоративний літак, ніхто не вижив
Бізнес-джет Cessna C550
фото з відкритих джерел

Бізнес-джет летів з Лас-Вегаса та розбився приблизно за 136,79 км на південь від Лос-Анджелеса

Поблизу аеропорту Френч-Веллі невеликий корпоративний літак розбився та згорів. Усі шість осіб, які перебували на борту загинули. Про це повідомляє Reuters.

Бізнес-джет Cessna C550 летів з Лас-Вегаса та розбився приблизно за 136,79 км на південь від Лос-Анджелеса. Дані ресурсу для відстеження польотів FlightAware свідчать про те, що лише один бізнес-джет летів за таким маршрутом. Він здійснив одне коло біля поля перед тим, як знизитися.

Офіс шерифа в окрузі Ріверсайд повідомив, що офіційні особи, які відреагували на катастрофу, виявили літак, повністю охоплений вогнем у полі, і що шість пасажирів були оголошені загиблими на місці події.

Аварію розслідуватиме Національна рада з безпеки на транспорті Сполучених Штатів Америки.

Раніше повідомлялося, що два колумбійських Т-27 Tucano зіткнулися під час навчань Військово-повітряних сил країни. Під час зіткнення загинув пілот, підполковник Маріо Андреса Гонсалеса. Інший пілот не постраждав. 

Інцидент стався під час підготовки до авіашоу, яке має відбутися 20 липня в місті Ріо-Негро. Тренування проходили на військовому аеродромі Апіай у місті Вільявісенсіо.

До слова, працівники Національного музею авіації України розкопали в яру під Києвом вісім британських винищувачів Hawker Hurricane часів Другої світової війни.

Читайте також: Збиття літака МАУ. Україна подає до Міжнародного суду позов проти Ірану

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: