У центрі Москви прогриміли вибухи (відео)

У центрі Москви прогриміли вибухи (відео)
Після вибуху біля «Москви-Сіті» піднявся дим
фото: Telegram

Міністерство оборони РФ підтвердило атаку безпілотників, заявивши, що загалом було три БПЛА

У Москві та області було зафіксовано серію вибухів, що, як повідомляється, зумовлено діями протиповітряної оборони для знищення невідомих безпілотників. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Згідно з опублікованими відео, принаймні один дрон влетів до однієї з веж «Москва-Сіті», біля неї видніється дим.  Свідки повідомляють про звук вибуху та потрапляння безпілотника до хмарочоса. При цьому поліцейські перекрили рух біля будівлі, а також відзначається накопичення спеціальної техніки на місці події.

Перед атакою безпілотників на «Москву-Сіті» дрони були помічені у кількох містах Підмосков'я. За повідомленнями, один із дронів, який, здається, направлявся до столиці РФ, в районі Кубинки, було знищено досягненням пункту призначення.

Аеропорт Внуково тимчасово припинив свою роботу у зв'язку з вибухами, які сталися в Москві. Повідомляється, що він закритий на приліт і виліт, літаки перенаправляються в інші аеропорти. Згідно з інформацією, наданою онлайн-табло Внуково, рейс із Дубая, який мав приземлитися в Москві приблизно о 4:00 ранку, був перенаправлений до Домодєдово.

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що вночі кілька безпілотників при спробі прольоту до Москви було збито засобами ППО. Нібито один долетів до тієї ж вежі в Сіті, що і минулого разу.

За його словами, пошкоджено фасад на рівні 17 поверху. Екстрені служби працюють на місці події.

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 30 липня в Москві та Підмосков'ї пролунали вибухи. Росіяни кажуть про атаку безпілотників.

Нагадаємо, вночі 28 липня Москву нібито атакував безпілотник. Росіяни заявляли про збиття дрона.

До слова, на світанку 24 липня у різних районах Москви були зафіксовані гучні вибухи.

У бізнес-центрі на вулиці Лихачова після вибухів здійнявся дим та невелике загоряння. Також на Комсомольському проспекті внаслідок вибуху були пошкоджені вікна в одній із будівель, і рух транспорту був перекритий поліцією. Міноборони РФ заявило про відбиття атаки «українських безпілотників» на Москву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: