Як попрощались Путін та Сі Цзіньпін: журналісти підловили цікавий момент (відео)

Як попрощались Путін та Сі Цзіньпін: журналісти підловили цікавий момент (відео)

Сі Цзіньпін сказав Путіну, що той має берегти себе

Журналісти зняли кадри розставання Сі Цзіньпіна та диктатора Володимира Путіна у Кремлі. Лідери двох країн мобмінялися дружніми побажаннями. Журналісти зняли кадри від'їзду голови КНР Сі Цзіньпіна з Кремля після багатогодинних переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним.

Два лідери сердечно попрощалися на ганку Кремлівського палацу та обмінялися міцним рукостисканням. Глава КНР на прощання сказав Путіну: «Наразі йдуть зміни, яких не було протягом 100 років. Коли ми разом, то рухаємо ці зміни. Бережи себе, любий друже», – сказав Сі Цзіньпін. У відповідь глава Росії погодився із цим висловом і побажав Сі Цзіньпіну щасливої ​​дороги

Нагадаємо, до Москви 20 березня, прилетів лідер Китаю Сі Цзіньпін. Глава КНР зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним. Для очільника КНР це перший державний візит у РФ за чотири роки.

Також виявилось що лідер Китаю обожнює ласувати російським морозивом. Тож президент Росії  завжди тримає напоготові вітчизняне морозиво для голови КНР Сі Цзіньпіна.

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів із головою Китаю Сі Цзіньпіном у Москві не зміг забезпечити те двостороннє партнерство з Китаєм, на яке він міг сподіватися. Таку оцінку дали аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Читайте також:  Путін розповів, навіщо йому так потрібні китайські юані

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: