Росія без Путіна: соратники Навального запускають у РФ кампанію до виборів

Росія без Путіна: соратники Навального запускають у РФ кампанію до виборів
фото з відкритих джерел

Автори кампанії закликають кожного росіянина протягом найближчих 100 днів переконати щонайменше 10 людей проголосувати проти Путіна

У Росії «Фонд боротьби з корупцією», заснований ув'язненим політиком Олексієм Навальним, запустив до президентських виборів кампанію «Росія без Путіна». Про це на сторінці фонду в інстаграмі.

«До виборів 100 днів. Ми закликаємо кожного з нас приєднатися до кампанії та використати цей час для агітації проти Путіна та його влади. ... А 17 березня, у день голосування, ми закликаємо всіх прийти на дільниці та проголосувати проти Володимира Путіна», – заявили у Фонді.

Вибори 2024 року на сайті кампанії називають «референдумом зі схвалення війни».

Автори кампанії закликають кожного росіянина протягом найближчих 100 днів переконати щонайменше 10 людей проголосувати проти Путіна. На сайті вони опублікували інструкції для агітації проти диктатора.

Нагадаємо, критик політики Кремля і російського диктатора Володимира Путіна політик Олексій Навальний, який перебуває в російській в’язниці, закликав мешканців окупованих українських територій узяти активну участь у «виборах» в Росії, які відбудуться 10 вересня. Таким чином політик визнав загарбання РФ українських територій. 

Як повідомлялося, Росія тестує електронні вибори для маніпуляцій на користь Путіна.

Читайте також: Навальний звернувся до росіян. Чим це може зацікавити нас?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: