Справа Фаріон. Поліція розповіла, як підозрюваний готував речі для вбивства

Справа Фаріон. Поліція розповіла, як підозрюваний готував речі для вбивства
Окуляри підозрюваного закривали пів обличчя, що ускладнило правоохоронцям його пошук
фото з відкритих джерел

Хлопець змінював одяг на різних етапах злочину

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, 18-річний дніпрянин, ретельно спланував убивство мовознавиці. Деталі повідомили правоохоронці під час брифінгу.

За їхніми словами, підозрюваний прибув до Львова 9 липня, квартири там він винаймав через «Букінг». Вибирав помешкання, де є балкони. 14 липня та 18 липня він змінював квартири. Останнє житло хлопець винайняв за день до вбивства.

Речі, в яких буде скоєно вбивство – окуляри, панаму, блайзер, шорти, сумку та навіть накладну бороду – дніпрянин переслав сам собі через «Нову пошту» та отримав їх у Львові. Одяг хлопець постійно міняв на різних етапах злочину – під час розвідки, злочину та після його скоєння. Бороду він так і не використав.

Окуляри підозрюваного закривали пів обличчя, що ускладнило правоохоронцям його пошук. Перед убивством хлопець сидів непоршуно 2-2,5 години, нікуди не відходив. А напередодні вбивства, коли підозрюваний побачив, як Ірина Фаріон підходить до свого під’їзду, навіть не повернув голову.

Нагадаємо, що у Львові 25 липня затримано підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон. Прокурори клопотали про його арешт строком на два місяці без можливості внесення застави. 

Як відомо, ввечері 19 липня колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні після замаху. Лікарі провели операцію первинної хірургічної обробки рани голови та продовжували боротися за життя пораненої. Однак стан Фаріон був критичний.

На Ірину Фаріон було здійснено замах у Львові. Увечері 19 липня у неї стріляв зловмисник. Замах відбувся на вул. Масарика у Львові. Саме там жильці нібито помічали протягом тижня молодого хлопця.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: