«Воно не гальмує». 16-річний водій Infiniti знайшов винних у смертельній аварії

«Воно не гальмує». 16-річний водій Infiniti знайшов винних у смертельній аварії
Адвокатка 16-річного хлопця після засідання суду заявила, що він не пам’ятає подробиць ДТП
фото: Суспільне

За словами хлопця, у автомобіля перед аварією відмовили гальма

Імовірний винуватець смертельної ДТП у Харкові Микола Харківський, якого суд відправив за ґрати на два місяці без права на заставу, на засіданні відмовився від коментарів щодо аварії, однак на камеру зізнався журналістам, що за кермом Infiniti був саме він. Про це йдеться у сюжеті «Вікна новини».

Так, журналістка телеканалу СТБ під час перерви підійшла до Миколи за коментарем і на камеру крім вибачень прозвучало також зізнання, що за кермом був він і нібито намагався гальмувати, однак у автомобіля відмовили гальма.

Знайшлися у Миколи і винні у цій поломці. За його словами, співробітники СТО нібито знали про таку несправність автомобіля його матері.

«Прошу вибачення. І те, що кажуть, машина цілком справна була – ні, там були погані гальма, і це знали на сервісі… Не памʼятаю, яка швидкість була… Ну, на відео видно навіть по камерах, що я гальмую, а воно не гальмує», – сказав Микола.

Харківський зазначив, що на відео, яке знімали його друзі, видно, що він почав гальмувати. До слова, голос за кадром на цьому відео каже: «зараз скажу, коли двісті буде». Після цього підліток був змушений трохи зменшити швидкість, що удостоїлося невтішного коментаря: «С*ка, світлофор!», а вже за мить після цього Infiniti на швидкості влетіло в Chevrolet, яке від удару розірвало навпіл.

На відео присутня нецензурна лексика!

Варто зазначити, що адвокат 16-річного хлопця після засідання суду заявила, що він не пам’ятає подробиць ДТП, адже після аварії був у шоковому стані і не міг нічого розповісти. Крім того, захисниця ймовірного винуватця ДТП зазначила, що автомобіль з СТО забирав не Коля, а його повнолітній приятель.

Нагадаємо, сьогодні 16-річного підозрюваного у смертельній ДТП у Харкові Миколу Харківського суд взяв під варту без права на заставу.

До слова, адвокатка Інна Данилова, яку батьки «мажора на Infiniti» Миколи Харківського найняли для його захисту у суді після резонансного ДТП, виявилася прибічницею «руського миру», фанаткою ексмера Харкова Геннадія Кернеса та ще й критиком вакцинації.

Як стало відомо, представник прокурора на судовому засіданні заявив, що 16-річний водій Infiniti Микола Харківський, після злочину одразу написав заяву про нібито викрадення автомобіля.

Зазначимо, 16-річний імовірний винуватець смертельної ДТП у Харкові відмовляється співпрацювати зі слідством.

Як відомо, за кермом автомобіля, що потрапив у смертельне ДТП у Харкові, був 16-річний підліток. Раніше він потрапляв у поле зору поліції.

Згодом поліція затримала водія, якого підозрюють у смертельній ДТП у Харкові.

Також донька загиблого 58-річного водія Chevrolet у моторошній ДТП у Харкові – Анастасія Носова – звернулася до небайдужих людей із проханням допомогти знайти хорошого адвоката та свідків.

28 жовтня на проспекті Гагаріна у Харкові знову сталась смертельна аварія з Infiniti: загинула жінка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: