Атака на Харків: десятки постраждалих, серед них – діти та медики (оновлено)

Атака на Харків: десятки постраждалих, серед них – діти та медики (оновлено)
Наслідки ракетного удару по Харкову, 1 вересня 2024 р.
фото: glavcom.ua

Під ударом опинилися Салтівський та Немишлянський райони

Станом на зараз відомо вже про 29 постраждалих унаслідок сьогоднішньої атаки на Харків. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

«У Салтівському районі 22 постраждалих, двоє з них у важкому стані», – йдеться в повідомленні.

Також шестеро осіб дістали поранення в Немишлянському районі.

Атака на Харків: десятки постраждалих, серед них – діти та медики (оновлено) фото 1

За даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, серед поранених є двоє медиків, один лікар – у важкому стані. Шестирічна дитина отримала гостру реакцію на стрес.

Атака на Харків: десятки постраждалих, серед них – діти та медики (оновлено) фото 2

Крім того, внаслідок ворожих прильотів пошкоджені торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. Дані уточнюються.

Атака на Харків: десятки постраждалих, серед них – діти та медики (оновлено) фото 3

Оновлено о 15:00. За уточненою інформацією від Синєгубова, вже 29 постраждалих у Харкові. Загиблих немає. Серед постраждалих: двоє дорослих та двоє дітей у важкому стані.

Атака на Харків: десятки постраждалих, серед них – діти та медики (оновлено) фото 4

Оновлено о 15:45. Кількість постраждалих у Харкові зросла до 41, серед них 5 дітей. Триває операція з розбору завалів у спорткомплексі, де було одне з ракетних влучань.

Атака на Харків: десятки постраждалих, серед них – діти та медики (оновлено) фото 5

Ударів завдано по трьох локаціях: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, близько Гідропарка у Київському районі.

Окупанти вдарили по Харкову ракетами, зокрема «Іскандерами».

Нагадаємо, що сьогодні вдень окупанти завдали близько десяти ударів по Харкову. 

Перед цим, 31 серпня, російські загарбники атакували дроном поліцейську машину в Куп'янську Харківської області. Двоє правоохоронців поранено, один загинув.

Крім того, ввечері 31 серпня Росія завдала удару по Слобідському району Харкова ракетою «Гром-Е1» з території Білгородської області. Є пошкодження житлових будинків та іншої цивільної інфраструктури.

До слова, в Харкові 31 серпня було оголошено траур за жертвами ворожого удару, завданого по місту 30 серпня. Через російську атаку загинуло шестеро осіб. Серед них – 14-річна дівчинка, яка була вбита поблизу дитячого майданчика. Крім того, постраждали 97 людей, з них 22 – діти. У п’яти дітей стан задовільний, у 17-річної дівчини – важкий. Як відомо, 30 серпня російські загарбники обстріляли Харків керованими авіабомбами. Один з ударів припав по центральній частині Харкова, по 12-ти поверховому житловому будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: